Bedrijfswageninrichtingteus.nl

Bedrijfswageninrichtingteus is een compact, en dynamisch bedrijf gespecialiseerd het betimmeren van bedrijfswagens.

Bedrijfswageninrichting Teus kan voor elk merk de perfecte inrichting leveren.

Uw laadruimte wordt betimmerd met hout. In overleg met u (afhankelijk van gebruik, budget en wensen) wordt een houtsoort gekozen. We gebruiken regelmatig Hechthout. Dit zijn panelen die gemaakt zijn van watervast verlijmd Fins Berkentriplex. Doordat deze panelen watervast verlijmd zijn, hebben deze geen last van weersinvloeden. Maar wij gebruiken ook veel betonplex.

Door de zijwanden te betimmeren blijft uw laadruimte netjes en kan de bedrijfswagen geen schade oplopen tijdens gebruik. Tevens zijn uw spullen netjes beschermd en vast opgeborgen.

Geschiedenis

Bedrijfswageninrichting Teus betimmert al jaren allerlei soorten bedrijfswagens op maat. Staat uw wagen niet op de website ? Geen probleem. We hebben in de jaren zoveel bussen en bedrijfswagens betimmerd dat wij altijd tot een mooi eindresultaat komen.

Overzichtelijk

U neemt contact op met bedrijfswageninrichting Teus. Overlegt uw specifieke wensen. U ontvangt een prijsopgave en spreekt een datum af waarop uw bedrijfswagen wordt ingericht.

In de meeste gevallen bent u binnen een dag weer op weg.

Als u geïnteresseerd bent in een inrichting van uw bedrijfswagen dan helpen wij u graag verder. U kunt nu meer informatie (uiteraard geheel vrijblijvend) aanvragen. Wij bellen of mailen u dan z.s.m. terug omtrent de mogelijkheden. Vul nu het formulier in of bel direct 0342 46 28 22.

Vraag vrijblijvend advies

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.