Uw bedrijfswagen Citroën laten bekleden

Als u in het bezit bent van een Citroën als bedrijfsauto dan kunt u hier nog meer van genieten en profiteren als u deze laat aanpassen zodat de Citroën nog beter kan voldoen aan al uw wensen. Bedrijfswageninrichting Teus kan u van dienst zijn bij het aanpassen van de inrichting en kan bijvoorbeeld een mobiele werkbank installeren of de wanden voor u bekleden met hout om schade tijdens het transport of tijdens werken op locatie tegen te gaan.

De mogelijkheden zijn eindeloos u kunt het zo gek niet bedenken of Bedrijfswageninrichting Teus kan het voor u uitvoeren. Voorzie uw Citroën van een dubbele bodem en creëer in een handomdraai meer bergruimte. Laat een van de medewerkers een offerte voor u opmaken zodat u weet hoeveel het u kost om schappenwanden of een aluminium inrichting in de Citroën te laten inbouwen.

Uw bedrijfswagen laten herinrichten

Maak een afspraak en ga eens in gesprek met een van de medewerkers van Bedrijfswageninrichting Teus of surf naar de site en bekijk voorbeelden van eerder geleverd werk en bekijk zelf wat u allemaal kunt met het budget dat u in gedachte heeft. Indien dat nodig is kan er eventueel in overleg voor een leenauto worden gezorgd zodat u uw werkzaamheden niet stil hoeft te leggen.

Bedrijfswageninrichting Teus weet als geen ander hoe zwaar een eigen ondernemer het heeft en ze zullen u dus op alle mogelijke fronten proberen te helpen. Dit geweldige bedrijf  heeft al heel wat jaren ervaring in het herinrichten van diverse bedrijfswagens en al vele ondernemers hebben geprofiteerd van meer voordeel van hun al bestaande bedrijfswagens.

Nog efficiënter en sneller werken

U kunt denken aan voordelen zoals meer laadruimte, efficiënter en sneller kunnen werken en meer veiligheid voor uzelf en uw werknemers. Ook uw Citroën kunt u laten herinrichten zodat u op locatie altijd goed voorbereid aan de slag kunt. Citroën is al enkele jaren een van de meest verkochte bedrijfswagens van Nederland.

Alle modellen van Citroën zijn voorzien van de allernieuwste motoren, welke allen voldoen aan de EURO V normering. Citroën staat erom bekend zeer zuinig te zijn in het gebruik en als er reparaties moeten worden uitgevoerd dan zijn alle onderdelen ruimschoots aanwezig op de markt.

Een bedrijfswagen van Citroën is geschikt voor gebruik in grote steden evenals voor gebruik voor lange afstanden; kortom het is uw partner als het gaat om het uitvoeren van uw werkzaamheden. De Citroën is relatief voordelig in de aanschaf en heeft een extreem lange levensduur wat u als eigen ondernemer natuurlijk goed uitkomt.

Beter overzicht van uw materialen en gereedschappen

Bekijk welke Citroën het beste past bij uw onderneming en laat de auto zo aanpassen dat hij nog zuiniger wordt in gebruik en dat uw mogelijkheden worden uitgebreid. Laat de specialisten van Bedrijfswageninrichting Teus u helpen en zoek samen uit wat precies uw wensen zijn als het gaat om de herinrichting van uw bedrijfswagen.

Het aanpassen van uw Citroën zorgt voor meer veiligheid op de weg en op locatie en zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft en een duidelijk overzicht heeft van uw materialen en gereedschappen. Neem contact op met Bedrijfswageninrichting Teus of surf eens naar de website en wie weet rijdt u binnenkort wel rond in uw aangepaste Citroën.

gerelateerde inrichtingen