Uw Iveco bedrijfswagen optimaal betimmerd

Met een Iveco bedrijfswagen schaft u een zeer geliefde bedrijfswagen aan met zeer veel kwaliteiten en unieke kenmerken. Om de wagen nog unieker te maken kunt u deze laten betimmeren bij bedrijfswageninrichting Teus.

Zij zullen samen met u kijken wat u nodig heeft en hoe zij dit voor u kunnen realiseren. Of u nu graag een mobiele werkbak in uw bus wilt of een mooie lat om lat betimmering, bij bedrijfswagenbetimmering Teus is het allemaal mogelijk.

Wat u ook wil, er wordt samen met u naar uw bedrijfswagen en uw wensen gekeken en het uiterste eruit gehaald om aan uw wensen te kunnen voldoen. Zodat u op de meest efficiente manier gebruik kunt maken van uw nieuwe bedrijfswagen van Iveco.

Verrassend en licht rijden met de bedrijfswagen van Iveco

De bedrijfswagens van Iveco zijn verrassend licht, maar daarentegen wel enorm sterk en duurzaam. Door de nieuwe systemen is deze bedrijfswagen enorm wenkbaar en dus geschikt voor de moeilijkste bochten.

De Iveco heeft een nieuwe verlengde wielbasis. Deze nieuwe wielbasis zorgt ervoor dat de bedrijfswagen een uitmuntende wegligging heeft in alle laadomstandigheden. Dit kunt u natuurlijk nog meer optimaliseren door uw bedrijfswagen in te laten richten door bedrijfswageninrichting Teus.

Die zorgt er ook nog eens voor dat de laadomstandigheden ook worden geoptimaliseerd. Door dit alles is het ook het rijcomfort van de Iveco bedrijfswagen ook nog eens zeer optimaal.

Ook heeft de Iveco bedrijfswagen milieuvriendelijke motoren wat ervoor zorgt dat de gebruikskosten naar beneden gaan, wat de Iveco een zeer geliefde bedrijfswagen maakt.

Wat ook de kosten bespaard bij deze bedrijfswagen is het hoge laadvolume. U kunt dezelfde hoeveelheid goederen vervoeren in aanzienlijk minder ritten Zo gaan de kosten naar beneden maar de productiviteit omhoog.

Optimale laadcapaciteit met de Iveco bedrijfswagen

De Iveco bedrijfswagens hebben een nieuw ophangsysteem wat zeer ten positieve komt betreft de prestaties en het gewicht.

De bedrijfswagens hebben ook een optimale laadcapaciteit. De Iveco is de enige wagen onder de bedrijfswagens die een brutogewicht heeft tot 7 ton en een laadvermogen van meer dan 4000 kg. En hoe prettig is het als die lading dan op de meest goede manier wordt vervoerd. En daar is bedrijfswageninrichting Teus in gespecialiseerd.

Voor ieder type lading is wel een oplossing te bedenken om deze op de meest optimale manier voor u te gaan vervoeren, gericht op uw specifieke wensen ten aanzien van uw lading. Ze maken bijvoorbeeld ook een dubbele bodem, wat nog extra ruimte besparend is en u nog meer kunt opbergen en vervoeren in uw eigen bedrijfswagen.

Ook zijn zij gespecialiseerd in het maken van schappenwanden in uw bedrijfswagen, op die manier kunt u alles netjes en veilig opbergen. Deze schappenwanden zijn er voor vrijwel elk vakgebied.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek of offerte aan bij bedrijfswageninrichting Teus en zij zullen door hun expertise u het allerbeste advies kunnen geven waardoor u uw bedrijfswagen van Iveco op de meest optimale manier in gebruik zal kunnen nemen en uw lading op de meest efficiente manier zal kunnen vervoeren.