Bedrijfautoinrichting Ford

Ford busjes zoals de Transit reeks zijn klassiekers binnen de bedrijfswagens. Ze genieten sedert jaar en dag een ijzersterke reputatie. Doorheen de jaren heen hebben de bestelwagens van Ford een hele transformatie ondergaan om nog beter aan de verschillende wensen van bedrijfsleiders en hun werknemers tegemoet te komen.

De laatste modellen van de Ford Transit maken dit zeker duidelijk, maar het kan altijd nog beter.

Laat je Ford bedrijfswagen inrichten volgens de behoeftes van je bedrijf

Een loodgieter neemt ander materiaal mee op een klus dan een schildersbedrijf. Een stukadoor moet ander materiaal vervoeren dan een elektricien. De laadruimtes van busjes en bestelwagens die recht uit de fabriek komen beschikken allemaal over dezelfde standaard laadruimte die meestal niet aangepast werd aan het materiaal dat er mee vervoerd gaat worden.

Bedrijfswageninrichting Teus is zich daar terdege van bewust. Daarom biedt ons bedrijf u ook maatwerk aan omdat uw nieuwe bestelwagen echt aangepast zou zijn aan het materiaal en de gereedschappen die u er mee zult vervoeren.

Maatwerk door bedrijfswageninrichting Teus.

Bij de inrichting van Ford bedrijfswagens vinden wij het bij bedrijfswageninrichting Teus belangrijk om maatwerk af te leveren. Door verschillende technieken te gebruiken zoals lat om lat betimmering,

dubbele bodems, te werken met schuifwanden en schappenwanden, een aluminium inrichting of een systainer wand, kunnen we inspelen op iedere mogelijke situatie of verschillende manieren waarop een bestelwagen op een professionele manier gebruikt kan worden. Hierna vindt u een gedetailleerd overzicht van de door ons gebruikte technieken.

Betimmering bedrijfswagens

Door de laadruimte van uw Ford bestelwagen helemaal rondom te betimmeren, wordt de metalen carrosserie op professionele wijze verborgen, en wordt de ruimte rondom van een lattenwerk voorzien dat multifunctioneel gebruikt kan worden.

Hierdoor worden niet alleen uw materiaal en gereedschappen beschermd, maar voorkomt u tegelijk dat de carrosserie van uw bestelwagen beschadigd kan worden door uw gereedschap en materiaal.

Bedrijfswageninrichting Teus kan bogen op jarenlange ervaring op het gebied van betimmering van bestelwagens en bedrijfsbusjes. Verder bieden wij onze klanten nog diverse andere vormen van personalisatie van uw bedrijfswagens aan. Deze zijn ook geschikt voor bestelwagens zoals de Ford Transit.

Een overzicht van de door ons gebruikte methodes:

Bedrijfswageninrichting in aluminium of staal:

In plaats van de betimmering in hout, kunt u in bepaalde gevallen beter kiezen voor aluminium of staal. Bedrijfswageninrichting Teus roept hiervoor de hulp in van de externe firma’s Zevim en Sortimmo.

Vakkenwanden:

Vakkenwanden zijn uitermate geschikt om ervoor te zorgen dat klein materiaal tijdens het transport in de Ford bestelwagen niet gaat schuiven. Tegelijkertijd kunt u uw gereedschap er ook in sorteren. Wij kunnen vakkenwanden voorzien van zowel hout als metaal.

Betimmering in vuurhout:

Hierdoor wordt uw bedrijfsbus of bestelwagen van Ford voorzien van een extra wand uit latten waaraan u bijkomend los materiaal kunt bevestigen.

Dubbele bodems:

Dubbele bodems kunnen verschillende functies hebben. U kunt er de vloer van uw Ford bedrijfswagen of bestelwagen mee verhogen, zodat er verschillende lagen ontstaan die apart gebruikt kunnen worden.

Een laag kan bijvoorbeeld dienstdoen als liggende kast voor lange materialen zoals buizen of stokken. Een andere manier om een dubbele bodem optimaal te benutten, is de bodem te voorzien van laden, zodat er extra ladekasten ontstaan voor klein materiaal.

Schappenwanden:

Iedere werkplaats heeft schappen. Niets is handiger dan schappen om je materiaal op te bewaren. Je Ford bestelwagen krijgt nog meer troeven wanneer je deze handige schappen laat installeren.

Systainerkasten:

Bedrijfswageninrichting Teus bouwt op uw vraag graag deze handige kasten uit kunststof in in uw Ford bedrijfswagen of bestelwagen. Systainerkasten zijn ladekasten uit kunsstof waar u zeer klein materiaal zoals spijkers, vijzen of moeren in kunt bewaren en vervoeren. Uiteraard kunt u er ook andere kleine zaken zoals bindstrips in opbergen.