Bedrijfsinrichting Fiat

Met een bedrijfswagen van Fiat kiest u voor de combinatie van stijlvol en functionaliteit. Met de Doblo, de Ducato, de Fiorino en de Scudo brengt Fiat sedert jaren en dag enkele van de bekendste bestelwagens en bedrijfswagens op de markt.

Het is dan ook geen wonder dat meer dan een bedrijf gekozen heeft voor het merk Fiat wanneer het op bedrijfswagens aankomt. Met een Fiat bedrijfswagen kiest u voor een oplossing die zowel praktisch als elegant is.

Met de juiste bedrijfsinrichting kunt u ervoor zorgen dat deze fijne bestelwagens nog veel meer kunnen betekenen voor u en uw bedrijf.

Bedrijfsinrichting Teus maakt de gebruikservaring van uw Fiat bedrijfswagen nu nog persoonlijker

Soms is goed nog niet goed genoeg. Soms heeft u wellicht het gevoel dat het allemaal nog veel beter kan. Wanneer dat het geval is, dan bent u er klaar voor om voor een bedrijfsinrichting van uw Fiat bestelwagen te kiezen. Uw bedrijf is uniek en ieder bedrijf is anders.

Een bakker op ronde heeft andere dingen nodig dan een klusbedrijf. De ijscoman heeft ander meubilair nodig als bedrijfsinrichting dan de loodgieter. Een schilder heeft dan weer wat anders nodig dan een elektricien.

Daarom biedt bedrijfswageninrichting Teus u een aantal mogelijkheden aan waarmee u uw bedrijfswagen van Fiat kunt laten personaliseren zodat hij helemaal aangepast is aan wat u, uw werknemers en uw bedrijf nodig hebben.

Bedrijfsinrichting op maat door Teus

Bedrijfswageninrichting Teus is een firma die gespecialiseerd is in het op maat maken van Fiat bestelwagens en bedrijfswagens. Om dit te kunnen waarmaken, gebruikt de firma Teus diverse technieken.

De meeste hiervan worden allemaal op onze website van naderbij aan u voorgesteld: lat om lat betimmering, dubbele bodems, te werken met schuifwanden en schappenwanden, een aluminium inrichting of een systainer wand. Dit zijn beproefde manieren van werken die in tal van bedrijven hun nut al lang hebben bewezen.

Daarom is het ook geen wonder dat wij ze ook voorstellen bij de bedrijfsinrichting van een Fiat bestelwagen. Bij ons kan het niet praktisch genoeg zijn en daarom vinden wij het belangrijk om al deze technieken van naderbij aan u voor te stellen.

Betimmering van u Fiat bedrijfswagen.

Een goede betimmering van uw Fiat bedrijfswagen vormt de basis van iedere goede bedrijfsinrichting.

Door de wanden van uw busje om en om te betimmeren met lattenwerk uit vuurhout, legt u de basis voor de professionele bedrijfsinrichting van uw bestelwagen.

Een professionele betimmering zorgt immers niet alleen voor de bescherming van de carrosserie van de bestelwagen, maar kan bijkomend ook dienst doen als verankering voor bepaalde materialen en gereedschappen die u vervoert.

Bedrijfswageninrichting Teus is gespecialiseerd in het betimmeren van bedrijfswagens. Uw Fiat is bij ons dus in de beste handen. Bijkomend stellen wij graag nog enkele andere opties aan u voor.

Haal nu het beste uit uw Fiat bedrijfswagen met:

Bedrijfswageninrichting door middel van aluminium en staal
Soms voldoet een betimmering uit hout niet. In dat geval doen wij beroep op de firma’s Zevim en Sortimmo die gespecialiseerd zijn  in aluminium en staal.

Vakkenwanden:

Hierdoor lijkt het wel of u een kast in uw Fiat bedrijfswagen hebt laten bouwen. In de vakken kunt u klein materiaal leggen dat anders wel eens schuift tijdens het vervoer. Vakkenwanden zijn beschikbaar in hout en metaal en zorgen ervoor dat alles netjes op orde blijft liggen.

Betimmering in hout:

Bij bedrijfswageninrichting Teus gebruiken wij vuurhout voor de betimmering van uw Fiat bedrijfswagen. De lattenwand kunt u gebruiken om uw benodigdheden zo goed mogelijk vast te leggen tijdens de rit.

Dubbele bodem:

Dankzij een dubbele bodem kunt u uw Fiat bestelwagen voorzien van afgesloten vakken om grote stukken te vervoeren of extra ladekasten voor ander materiaal.

Schappenwanden:

Dankzij de schappen kunt u meer gereedschappen en materiaal meenemen onderweg naar uw klus. Uw Ford bestelwagen wordt zo het verlengstuk van uw atelier.

Systainerkasten:

Bedrijfswageninrichting Teus bouwt op uw vraag ook systainerkasten in. Systainerkasten worden opgebouwd uit vele kleine containers die samen een handige stapelkast vormen waarin kleine onderdelen, vijzen, moeren of spijkers kunnen opgeslagen worden tijdens het transport op weg naar uw klus.