De Mercedes bedrijfswagen is super functioneel

Met de Mercedes bedrijfswagens heeft u een trouwe wagen in handen. De Mercedes bedrijfswagen draagt in ieder geval bij aan het terugvinden van de arbeidsvreugde. En dat terugvinden van de arbeidsvreugde, daar werken de mensen van bedrijfswageninrichting Teus ook graag aan mee.

Een goede bedrijfswagen van Mercedes, afgetimmerd naar uw eigen wensen en eisen maakt de arbeidsvreugde dan compleet. Of u nu kiest voor een dubbele bodem of een schuifwand, alles is mogelijk op verschillende manieren bij bedrijfswageninrichting Teus.

Rijcomfort en practisch opbergen met de Mercedes bedrijfswagen

Wanneer u kiest voor een Mercedes bedrijfswagen weet u ook zeker dat u kiest voor comfort. Om maar eens te noemen het standaard verstelbare stuur. Deze is in hoogte aan te passen naar uw eigen rijgenot. Ook de lichtschakelaar en de schakelaars op het dashboard geven de wagen uitstraling en funtionaliteit.

En om de wagen nog functioneler te maken is het raadzaam eens een afspraak te maken bij bedrijfswageninrichting Teus om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen om uw bedrijfswagen het meest functioneel te maken voor uw eigen klussen.

Mercedes kan u het werk niet uit handen nemen maar het wel verlichten, en met het juist en veilig opbergen van uw lading bereikt u het optimale. De Mercedes bedrijfswagen heeft  bevestigingsrails op de vloer en sjorrails aan de zijwanden waardoor uw vracht op een flexibele en veilige manier vastgemaakt kan worden.

En dan met de aangepaste betimmering is uw lading helemaal goed opgeborgen dankzij bedrijfswageninrichting Teus. Ook heeft Mercedes rekening gehouden met het opbergen van uw persoonlijke spullen, met bijvoorbeeld het dashboardkastje, maar de wagen heeft nog veel meer opties. Zo zijn uw persoonlijke spullen goed opgeborgen , maar wel binnen handbereik.

Veel opties en mogelijkheden met uw Mercedes

Hoewel de Mercedes bedrijfswagen u niet alles uit handen kan nemen, kan deze uw werk wel aanzienlijk draaglijker maken. Zo is de wagen er in verschillende lengtes en ook in diverse laadlengtes en ook is er een ruime keuze in motoren.

De wagen kan veel vrachten incasseren. Ook heeft de wagen een grote laadopening en een lage laaddrempel, wat het laden en lossen een stuk gemakkelijker maakt. Er is ook een optie tot een extra schuifdeur waardoor de wagen aan meerdere kanten toegankelijk is geworden.

Bedrijfswageninrichting Teus zorgt er dan voor dat de wagen ook nog eens optimaal ingericht kan worden, zodat u uw spullen en lading op de beste manier kunt opbergen en vervoeren.

Zo maken zij gebruik van de beste materialen. Alle betimmering wordt gedaan met watervast hout, welke zeer sterk is en de vloerbescherming wordt antislip gemaakt en is slijtvast waardoor het ontzettend lang mee gaat.

Ook kunt u kiezen voor een stalen of aluminium inrichting. U heeft de keuze uit een inrichting compleet van deze materialen, maar u kunt ook nog kiezen voor een inrichting van deze materialen in combinatie met hout.

Er zijn dus vele mogelijkheden. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is voor uw  Mercedes bedrijfswagen, neem dan contact op met bedrijfswageninrichting Teus voor alle informatie.