Uw bedrijfswagen Hyundai laten betimmeren

Wanneer u een Hyundai bedrijfswagen koopt en u wilt nog meer genieten van deze wagen dan kan dat wanneer u de wagen aan laat passen aan uw wensen. Bedrijfswageninrichting Teus kan u daarbij helpen en met u mee kijken bij het aanpassen van uw bedrijfswagen.

Zij kunnen bijvoorbeeld een mobiele werkbank voor u installeren of de wanden voorzien met een lat om lat betimmering zodat uw lading veilig wordt vervoerd.

Wat uw wensen ook zijn, u kunt er vanuit gaan dat hier bij bedrijfswageninrichting Teus aan voldaan kan worden. U kunt bijvoorbeeld uw Hyundai bedrijfswagen voorzien van een schappenwand om uw materialen netjes en veilig op te bergen.

Of u maakt gebruik van een schuifwand, op deze manier maakt u op een nog efficientere wijze gebruik van de ruimte in uw Hyundai bedrijfswagen.

Bedrijfwageninrichting Hyundai voldoet aan uw vervoersbehoefte

Ongeacht welke uitvoering van de Hyundai u kiest, de wagen is zo ontworpen om te voldoen aan alle wensen en behoeften die  heeft op vervoersgebied. Er zijn modellen met een laadruimte van wel 4,3 vierkante meter en deze zijn voorzien van een tussenschot van stevig staal en ook een verstevigd chassis.

Het laadvermogen kan oplopen tot wel meer dan 1050 kilo. De Hyundai bedrijfswagen kan zware ladingen vervoeren zonder in te leveren op zijn rijprestatie. Dat komt mede door zijn indrukwekkende trekkracht.

De wagen heeft een achterwielaandrijving omdat het efficienter is een lading vooruit te duwen in plaats van vooruit te trekken. De Hyundai bedrijfswagen heeft ook een grote draaicirkel.

Ook bedrijfswageninrichting Teus weet hoe belangrijk het is om te voldoen aan die vervoersbehoefte. Zij zullen op alle mogelijke manieren met u mee willen denken om te kijken hoe die behoefte het meeste tot vervulling komt.

Er is binnen het bedrijf enorm veel ervaring en professionaliteit waardoor zij al vele ondernemers hebben kunnen helpen met het inrichten van hun bedrijfswagens.

Comfort en efficient werken in een bedrijfswagen

Ook met het comfort hebben ze bij Hyundai goed rekening gehouden. De wagens zijn standaard uitgerust met electrische ramen voor en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel.

Ook zijn ze voorzien van centrale deurvergrendeling en zijn er vele opbergmogelijkheden en bekerhouders. Er is ook een optie op een bedrijfswagen met airco. De Hyundai is van vele gemakken en opties voorzien.

De bedrijfswagens van Hyundai maken het in –en uitladen zeer gemakkelijk door de schuifdeur aan beide zijkanten van de wagen. Standaard worden de wagens geleverd met een achterklep, maar er is ook een optie tot 2 deuren die open kunnen tot 180 graden. U kunt daarbij kijken wat het beste bij u en uw wensen past.

De auto voldoet aan de wensen betreft het laden, bedrijfswageninrichting Teus zal hetzelfde doen op het gebied van vervoeren. Van lat om lat betimmering tot een dubbele bodem, er is werkelijk vanalles mogelijk bij dit bedrijf.

Vraag een van de medewerkers naar de eindeloze mogelijkheden die van toepassing zijn op uw Hyundai bedrijfswagen. Zij zullen ervoor zorgen dat uw bedrijfswagen optimaal gebruikt kan worden.