Een optimale efficicientie in de bedrijfswagen

Het leveren en plaatsen van een stalen – aluminium inrichting voor uw bedrijfswagen is natuurlijk geen probleem bij Bedrijfswageninrichting Teus. U kunt voor een gehele stalen – aluminium inrichting kiezen of voor een combinatie met een houten inrichting.

Wij leveren en plaatsen inrichtingen van oa de volgende leveranciers: 


Zevim bedrijfswageninrichting:

Voor een perfecte maatwerk inrichting voor uw bedrijfswagen biedt Zevim een hoog niveau aan kwaliteit. Doordat Zevim voor alle merken en types bedrijfswagens, servicebussen en pick-ups zowel stalen als aluminium inrichtingen kan leveren, wordt een optimale verdeling van gewicht en de juiste toepassing gerealiseerd.

Zo bent u er altijd zeker van dat de inrichting ook daadwerkelijk bij uw bedrijfswagen past. Zevim bedrijfswageninrichting staat voor een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Hierdoor spreekt de 5 jaar fabrieksgarantie van Zevim bedrijfswageninrichting dan ook voor zich. Heeft u bepaalde wensen waaraan de inrichting van uw bedrijfswagen moet voldoen?

Naast de uitgebreide standaard modules voor de inrichting, biedt Zevim ook de mogelijkheid om uw bedrijfswagen te laten inrichten naar uw eigen wensen en behoeftes.

Dit kan een complete inrichting voor uw bedrijfswagen zijn van staal of aluminium, maar Zevim bedrijfswageninrichting is ook specialist op het gebied van bodemladesystemen voor alle merken en typen bedrijfswagens.

Worksystem bedrijfswageninrichting:

Bedrijfswageninrichting, onderhoudsinrichting, werkplaatsinrichtingen en modulaire systemen zijn de benamingen van inrichtingsopties die u helpen uw zaken op hun plaats te houden en flexibele oplossingen voor het gereedschap in uw bestelwagen te creëren.

Dubbele laadvloer:

Een verhoogde vloer is wat wij een dubbele laadvloer noemen. Dit is een van de meest populaire oplossingen geworden bij onze klanten die een uitstekende manier bieden om snel en handig toegang te krijgen tot alles wat u nodig hebt.

Bij een dubbele laadvloer wordt de ruimte in het voertuig optimaal benut met slimme uitrekbare laden of opbergruimtes. De standaardversie is voorzien van drie laden, waarvan één als zijlade in de schuifdeur.

De mogelijkheden zijn eindeloos en met ons systeem kunt u hoge laden combineren met dubbele laden, bakjes achteraan of in de schuifdeuren en veel meer.

Als u niet vindt wat u zoekt, helpen wij u de juiste producten en aanpassingen voor uw specifieke behoeften te vinden.

 

Accessoires bedrijfswageninrichting:

Smartbox, afscheidingen, kunststof bakjes, ladeverdelers, assortimentshouders, ladderhouders, mappenrekken maken allemaal deel uit van de accessoires die wij aanbieden bij onze bedrijfswageninrichting.

Klap schappen voor pakketbezorgens