Een optimale efficicientie in de bedrijfswagen

Het leveren en plaatsen van een stalenaluminium inrichting voor uw bedrijfswagen is natuurlijk geen probleem bij Bedrijfswageninrichting Teus. U kunt voor een gehele stalen – aluminium inrichting kiezen of voor een combinatie met een houten inrichting.

Wij leveren en plaatsen inrichtingen van oa de volgende leveranciers: 


Zevim bedrijfswageninrichting:

Voor een perfecte maatwerk inrichting voor uw bedrijfswagen biedt Zevim een hoog niveau aan kwaliteit. Doordat Zevim voor alle merken en types bedrijfswagens, servicebussen en pick-ups zowel stalen als aluminium inrichtingen kan leveren, wordt een optimale verdeling van gewicht en de juiste toepassing gerealiseerd.

Zo bent u er altijd zeker van dat de inrichting ook daadwerkelijk bij uw bedrijfswagen past. Zevim bedrijfswageninrichting staat voor een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Hierdoor spreekt de 5 jaar fabrieksgarantie van Zevim bedrijfswageninrichting dan ook voor zich. Heeft u bepaalde wensen waaraan de inrichting van uw bedrijfswagen moet voldoen?

Naast de uitgebreide standaard modules voor de inrichting, biedt Zevim ook de mogelijkheid om uw bedrijfswagen te laten inrichten naar uw eigen wensen en behoeftes.

Dit kan een complete inrichting voor uw bedrijfswagen zijn van staal of aluminium, maar Zevim bedrijfswageninrichting is ook specialist op het gebied van bodemladesystemen voor alle merken en typen bedrijfswagens.

 


Sortimo bedrijfswageninrichting:

Uw werkdag als ondernemer begint met het goed kunnen ordenen en sorteren van de lading van uw bedrijfswagen. Hierdoor houdt u niet alleen een perfect overzicht, maar doordat u uw bedrijfswagen efficiënt kunt indelen door de bedrijfswageninrichting van Sortimo bespaart u ook nog eens op brandstof en kostbare tijd.

De bedrijfswageninrichting van Sortimo is er voor verschillende soorten bedrijfswagens en branches. Zo weet u zeker dat de inrichting van uw bedrijfswagen door Sortimo u helpt een goed overzicht te houden van uw gereedschappen en materialen in uw bedrijfswagen.

Vindt u het belangrijk om efficiënt te kunnen werken en overzicht te houden in uw bedrijfswagen? Sortimo bedrijfswageninrichting biedt tal van producten aan die u daarmee van dienst kunnen zijn.

De Sortimo Globelyst bijvoorbeeld zorgt direct voor overzicht en orde in uw bedrijfswagen, en uiteraard zijn alle vakkenrekken en laden van sterk plaatstaal, aluminium en robuuste kunststoffen van de hoogste kwaliteit vervaardigd. Met Sortimo bedrijfswageninrichting kunt u uw bedrijfswagen naar uw wensen en behoeften invullen door het grote accessoiresprogramma wat Sortimo u te bieden heeft.


 

Vraag vrijblijvend advies

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.