Bedrijfswageninrichting Volkswagen op maat laten inrichten

Als u een Volkswagen als bedrijfswagen heeft dan kunt u deze nu laten aanpassen zodat deze nog specifieker aan al uw wensen kan voldoen. Overweeg eens om door Bedrijfswageninrichting Teus de inrichting te laten aanpassen en bijvoorbeeld een mobiele werkbank te laten installeren of de wanden te laten bekleden met hout om schade tijdens het transport van gereedschappen of andere middelen tegen te gaan.

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt een dubbele bodem laten maken voor nog meer bergruimte of laat een offerte maken hoeveel het u kost om schappenwanden of een aluminium inrichting in te laten bouwen.

Welke aanpassingen vallen in uw budget

Kom eens langs of maak een afspraak en bespreek met een van de medewerkers van Bedrijfswageninrichting Teus wat voor u de mogelijkheden zijn die passen bij uw budget. Mocht u de aanpassing laten uitvoeren dan kan er eventueel in overleg voor een leenauto worden gezorgd totdat uw eigen auto er weer helemaal tegenaan kan.

Bedrijfswageninrichting Teus heeft al heel wat jaren ervaring in het herinrichten van diverse bedrijfswagens en al vele ondernemers hebben geprofiteerd van meer laadruimte, efficiënter en sneller kunnen werken en meer veiligheid voor hun werknemers.

De Volkswagen heeft meer dan voldoende laadruimte

Ook als u in het bezit bent van een Volkswagen dan kunt u deze laten personaliseren zodat u op locatie nooit meer wat hoeft te missen. Door zijn vele voordelen voor ondernemers en de mogelijkheid om het interieur aan te laten passen is de Volkswagen een van de meest verkochte bedrijfswagens van Nederland.

Sinds 2011 zijn alle Volkswagen bedrijfswagen modellen voorzien van de meest schone common-rail diesel motoren, welke allen voldoen aan de EURO V normering. De Volkswagens zijn zuinig in het gebruik en over het algemeen hebben de meeste modellen meer dan voldoende laadruimte.

Meer meenemen met uw bedrijfswagen

Deze bedrijfswagens zijn geschikt voor gebruik in grote steden vanwege hun flexibiliteit bij bijvoorbeeld het inparkeren op kleine plaatsen en om het maken van moeilijke bochten maar ook voor het gebruik bij lange afstanden als u een klus heeft buiten de stad waarvoor u moet reizen over de snelweg. Als ondernemer heeft u met name met een bestelbus vele voordelen.

Laat uw Volkswagen zo aanpassen dat het nog zuiniger wordt om hem te gebruiken omdat u in een rit meer kunt meenemen dan u eerder kon. Laat de specialisten van Bedrijfswageninrichting Teus voor u uitzoeken wat precies uw wensen zijn om uw werk efficiënter te kunnen uitvoeren waardoor u meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Meer overzicht over uw gereedschap

Het aanpassen van uw bedrijfswagen zorgt voor meer veiligheid op de weg en op locatie en zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft en een duidelijk overzicht heeft van uw materialen en gereedschappen.

Investeer ook in het laten aanpassen van uw Volkswagen en maak uw bedrijfswagen uw visitekaartje. Uiteindelijk is het de naam van uw onderneming die op uw bedrijfswagen vermeld staat en de eerste indruk blijft bij de meeste klanten het beste hangen. Neem contact op met Bedrijfswageninrichting Teus of surf eens naar de website.