Bedrijfsinrichting Dacia

Sommige wagens zijn eerder geschikt dan andere om te worden gebruikt als bedrijfswagen. De Dacia Dokker leent zich uitstekend om gebruikt te worden als bus door een bedrijf. Omdat ieder bedrijf anders is, is het vaak noodzakelijk om een als bedrijfswagen aangekochte bus nog verder in te richten als bedrijfswagen.

Met Dacia hebt u voor een uitstekend merk gekozen. De wagens van Dacia zijn ideaal voor bedrijfswageninrichting.

Waarom een Dacia Dokker nog verder inrichten als bedrijfswagen?

We horen het u zich al afvragen. Als de wagens van Dacia toch zo ideaal zijn, waarom is het dan nodig om nog verder tijd en middelen te besteden aan bedrijfswageninrichting?

Toch is het nodig om een nieuwe wagen aan te passen aan de werkzaamheden van uw bedrijf om zo doeltreffend mogelijk te kunnen werken. Een bouwbedrijf heeft immers andere werkzaamheden dan een koeriersbedrijf of een bakker.

De Dacia Dokker beschikt over een nuttig laadvermogen en daar wilt u als ondernemer toch zeker wel het beste uithalen.

Bedrijfsinrichting van een Dacia Dokker is namelijk een heel erg verantwoorde investering net omwille van het prachtige laadvermogen van deze bijzondere bus. Het grote laadvermogen laat immers toe dat u al uw materiaal zeker mee kunt nemen op weg naar een klus.

De bedrijfsinrichting van de bestelwagen zorgt ervoor dat het totale laadvermogen op een optimale manier gebruikt kan worden. Net omdat de Dacia Dokker zoveel ruimte biedt, is deze bus meteen ook beter geschikt om op maat ingericht te worden.

Bedrijfswageninrichting door middel van betimmering

Een bedrijfswagen op maat inrichten om aan de werkzaamheden van uw bedrijf te voldoen, dat gebeurt bij ons grotendeels door betimmering op maat van de bestelwagen.

Bij betimmering kunt u zich best het volgende voorstellen: in de laadruimte vanachter in de bus zullen eigenlijk net zoals u dat zou doen in een atelier schabben en opbergruimtes getimmerd worden waarin al uw gereedschap op een veilige manier opgeborgen wordt.

De installatie van de schabben wordt daarbij zo geoptimaliseerd dat tijdens het rijden met de bus geen enkel stuk gereedschap kan gaan schuiven of door de bus geslingerd kan worden. U kunt er werkelijk van op aan dat na onze betimmeringswerken uw gereedschap en toebehoren veilig opgeborgen zullen kunnen worden.

Betimmeringswerken zijn namelijk onze specialiteit. Hierdoor kan ons bedrijf u een optimale bedrijfswageninrichting aanbieden die volledig kan worden afgestemd op uw bedrijf, beroep of branche.

Welke soort bedrijfswageninrichting voeren wij uit bij een Dacia Dokker?

Net zoals bij de andere merken en modellen kunnen wij voor een bus of bestelwagen van Dacia de volgende aanpassingen uitvoeren tijdens de bedrijfswageninrichting:

Bedrijfswageninrichting met behulp van staal of aluminium:

Hiervoor doen wij beroep op de expertise van externe bedrijven zoals Zevim of Sortimo. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van metalen inbouwkasten en schabben die aangepast zijn voor het vervoeren van gereedschap.

Vakkenwanden

Deze kunnen afhankelijk van uw eigen voorkeur of noden vervaardigd worden uit hout of metaal.

Lat om lat betimmering

Door deze betimmering wordt de wand van uw bedrijfswagen of bus op een degelijke manier beschermd. Vaak wordt voor deze betimmering vuurhout gebruikt. De latten beschermen uw bedrijfswagen niet alleen, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor het vastsjorren van materiaal.

Dubbele bodems

Een dubbele bodem maakt vaak deel uit van de bedrijfswageninrichting van een bus zoals de Dacia. Zo kunnen ook lange stukken veilig vervoerd worden zonder hinder ervan te hebben in de bus. Vaak wordt een dubbele bodem voorzien van lades.

Schappenwanden

Schappenwanden zijn ideaal voor het vervoeren van gereedschappen en andere materialen. Ook voor de bussen van Dacia kunnen deze op maat gemaakt worden.

Systainerkasten

Hiermee kunt u op een veilige manier kleine gereedschappen of materiaal op een handige en veilige manier vervoeren. Door de kleine vakjes blijft alles goed gesorteerd zitten en kunt u alles makkelijk terugvinden.

gerelateerde inrichtingen