Uw Nissan bedrijfswagen slim inrichten

Met een Nissan bedrijfswagen heeft u een zeer ruime keuze aan wagens die voldoen aan elke professionele behoefte.  Welk beroep u ook heeft, er is een Nissan die daarbij past. En bedrijfswageninrichting Teus helpt u de wagen nog passender te maken.

Wij kunnen met onze lat om lat betimmering alle materialen vastzetten zodat deze veilig en stabiel vervoerd kunnen worden. Ook bieden de Nissan bedrijfswagens zelf een grote diversiteit aan opbergplekken en een ergonomisch verselbare bediening.

Dat maakt het laden van uw materialen nog gemakkelijker en zeker ook het opbergen ervan, wanneer u de auto aan laat passen en betimmeren bij bedrijfswageninrichting Teus.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld maar eens aan een schappenwand die wij kunnen bevestigen in uw bedrijfswagen, daarmee kunt u de materialen netjes en veilig opbergen.

Deze schappenwand is geschikt voor vrijwel ieder vakgebied. Er wordt gewerkt met watervast hout en ook slijtvaste vloerbescherming.

De Nissan bedrijfswagens zorgen voor veel comfort

De bedrijfsauto’s van Nissan zijn zeer comfortabel. Zo is er een perfecte zichtspositie en zijn de stoelen verstelbaar waardoor u de ideale positie achter het stuur kunt aannemen.

De bedrijfswagens hebben de capaciteit om zo ongeveer alles mee te nemen en de wagens hebben een lage drempel en brede deuropening om de materialen makkelijker in de wagen te krijgen.

Bedrijfwageninrichting Teus helpt u graag de materialen op de beste manieren op te bergen en te vervoeren. Zo kunnen wij een dubbele bodem maken in uw bedrijfswagen waardoor u veel ruimte bespaart, maar tegelijkertijd ook ontzettend veel materialen kunt opbergen.

Wanneer u systainer koffers moet vervoeren, kunnen wij een systainerwand maken om deze koffers speciaal mee te vervoeren.

Betimmeringen in iedere prijsklasse

U kunt vrijblijvend langskomen of een afspraak maken bij bedrijfswageninrichting Teus. De medewerkers staan u graag te woord en kijken graag met u mee welke betimmeringen en aanpassingen er gedaan kunnen worden die vallen binnen uw persoonlijke budget.

Zij kunnen u professioneel advies op maat geven dankzij de jaren lange ervaring die zij hebben. Dankzij hun professionaliteit zult u sneller en efficienter te werk kunnen gaan met uw bedrijfswagen van Nissan. Dat komt uw werkzaamheden ten goede en ook de efficiente manier van werken wordt bevorderd.

Veel ruimte in de Nissan bedrijfswagen

De bedrijfswagens van Nissan kunnen met speels gemak veel lading meenemen en hebben een groot laadvolume. Sommige wagens hebben wel tien verschillende laadvolumes. De bestelbussen hebben een geoptimaliseerd laadvermogen dus weet u zeker dat de bestelbus het gewicht van de lading aankan.

Ook hebben de wagens ook nog eens op de wagen afstelbare ESC.De wagens hebben standaard vloerhaken waardoor de lading op zijn plek blijft.

Met de aanpassingen van bedrijfswageninrichting Teus wordt het ook nog eens optimaal opgeborgen voor het perfecte vervoeren van uw lading, door middel van bijvoorbeeld een schappenwand of een lat om lat betimmering.

Zo heeft u de perfecte combinatie voor het optimaal uitvoeren van uw werkzaamheden.  Vraag vrijblijvend naar alle aanpassingen die mogelijk zijn bij bedrijfswagenbetimmering Teus voor de meest optimale aanpassing van uw bedrijfswagen.