Uw laadruimte wordt betimmerd met hout. In overleg met u wordt een houtsoort gekozen. We gebruiken regelmatig Hechthout. Dit zijn panelen die gemaakt zijn van watervast verlijmd Fins Berkentriplex. Doordat deze panelen watervast verlijmd zijn, hebben deze geen last van weersinvloeden. Maar wij gebruiken ook veel betonplex.

Door de zijwanden te betimmeren blijft uw laadruimte netjes en kan de bedrijfswagen geen schade oplopen tijdens gebruik. Tevens zijn uw spullen netjes beschermd en vast opgeborgen.

Vloerbescherming bedrijfswageninrichting

Betonplex antislip vloer 9 mm of 12 mm (bruin). De betonplex laadvloer is een slijtvaste vloer met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Deze vloer bestaat uit 7 fineerlagen die watervast zijn verlijmd. De achterzijde is voorzien van een beschermende fenolfilm, die de vloer beschermt tegen vuil, vocht en condens. De speciale antislip-coating maakt de vloer bijzonder stroef, ook onder vochtige omstandigheden.

Ander materiaal is ook mogelijk. Afhankelijk van wensen en budget. De laadvloer wordt bevestigd met schroeven of bouten en kan eventueel ook worden afgekit. Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. Vul nu het formulier in of bel direct 0342 46 28 22.