Systainer kast; de perfecte oplossing voor uw bedrijfswagen

Werkt u met Systainer gereedschapskoffers en vindt u het vervelend deze los in uw bus te bewaren? Dan biedt het Systainer kastsysteem van Bedrijfswageninrichting Teus de perfecte oplossing. Dit zijn losse kasten voor in uw bedrijfswagen, waarin de Systainer koffers eenvoudig geplaatst kunnen worden. Zo kunt u altijd de juiste gereedschappen meenemen en blijft uw bedrijfswagen iedere dag netjes opgeruimd. De kastsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Daarnaast zijn ze eveneens als losse kast te krijgen, zodat u ook thuis uw Systainer koffers netjes op kunt bergen.

Systainer kasten en koffers

Altijd al uw gereedschap overzichtelijk verpakt en netjes opgeslagen thuis of in uw bedrijfswagen. Daar zorgen de Systainer kasten en koffers voor. Behalve kasten, kunt u bij Bedrijfswageninrichting Teus tevens terecht voor losse T-Loc Systainer koffers. Op het gebied van gereedschapskoffers zijn zij het neusje van de zalm. Het concept is zeer flexibel, prettig in gebruik en bijzonder veelzijdig. Bovendien zijn de koffers modulair. Dit betekent dat u meerdere koffers aan elkaar kunt koppelen via een handig kliksysteem, waardoor deze zich als één koffer laten dragen en vervoeren. Niet alleen de Systainer koffer is flexibel, ook u kunt door deze constructie flexibel omgaan met uw gereedschap.

Systainer wand Systainer wand Systainer wand

Systainer T-loc

Bedrijfswageninrichtingteus.nl levert ook de losse systainer koffers. Indien gewenst leveren wij ook de bijbehorende systainer koffers. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen. De Systainer koffers zijn modulair. Dat betekent dat u kunt meerdere koffers aan elkaar koppelen. Een handige kliksysteem helpt daarbij, waardoor het dragen en vervoeren als één koffer mogelijk is. Hierdoor kunt u flexibel met uw gereedschap omgaan. Afhankelijk van het werk dat u moet uitvoeren kunt u op deze manier eenvoudig de juiste gereedschappen meenemen en alles netjes in de bus opruimen.  Altijd overzichtelijk verpakt of opgeslagen thuis of in uw bestelbus.

Systainer kasten tegen scherpe prijzen

Voor Bedrijfswageninrichting Teus is het inrichten van bedrijfswagens en/of andere vervoersmiddelen dagelijkse kost. Al jarenlang houden wij ons bezig met het inrichten van bestelbussen en bedrijfswagens. Geheel afgestemd op uw wensen en het soort vervoermiddel zorgen wij dat deze veilig, praktisch en tegen een vriendelijke prijs wordt ingericht. Het vak kent voor ons geen geheimen meer. U kunt daarom het plaatsen van een Systainer kast met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u ook voortaan prettig en netjes werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 0342-462822.