Bedrijfswageninrichting Opel Vivaro. Uw bedrijfsbus Opel Vivaro op maat laten inrichten? Dan ben je bij Teus aan het juiste adres.

Als eigen ondernemer heeft u waarschijnlijk al uw tijd en moeite gestoken in uw zaak en kunt u dus oprecht zeggen dat u hart heeft voor uw bedrijf. U bent waarschijnlijk veel onderweg voor klussen en gesprekken met uw klanten en u moet dus kunnen vertrouwen op een solide bedrijfsauto.

Door uw bedrijfsauto wat te laten verfijnen en te laten aanpassen kan deze voldoen aan al uw wensen en verwachtingen. U moet er van op aan kunnen dat uw spullen netjes zullen worden vervoerd en dat u altijd veilig zult aankomen op uw plaats van bestemming.

Welke bedrijfswageninrichting kunt u bij ons verwachten?

Bedrijfswageninrichting Teus kan u helpen uw bedrijfsauto opnieuw in te richten zodat u altijd met een gerust gevoel veilig op stap kunt. Het is mogelijk om uw wagen te laten herinrichten zodat al uw werkzaamheden nog soepeler verlopen en dat u meer tijd overhoudt voor andere dingen.

U kunt dit doen door bijvoorbeeld:

Check-iconStalen/aluminium inrichting

Check-iconLat om Lat betimmering

Check-iconSchappenwanden

Check-iconVakkenwanden

Check-iconSystainer kasten

Check-iconDubbele bodems met of zonder lades

 

Het maakt niet uit welk type bedrijfswagen u heeft, Bedrijfswageninrichting Teus kan elk type bedrijfswagen voor u op maat aanpassen. Vraag een van de medewerkers om advies zodat ook u kunt profiteren van de aanpassingen van uw bedrijfswagen tegen de beste prijs en met de garantie van de allerbeste service.

Bedrijfswageninrichting Teus zal altijd maatwerk leveren aan alle klanten en kijken wat de mogelijkheden zijn voor het automerk dat u heeft.

Soms zal de beste oplossing een aluminium inrichting zijn terwijl er soms aanpassingen gemaakt moeten worden aan de wanden voor meer opbergmogelijkheden. Het werk dat u geleverd krijgt is speciaal voor uw auto en bedrijf ontworpen.


Ieder type of merk bedrijfswagen kan bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat de ruimte in uw bedrijfswagen zo efficient mogelijk wordt ingericht met de juiste materialen. Op die manier verliest u niet onnodig ruimte in uw wagen.  Wij staan garant voor snelle service en goede klantvriendelijkheid “


Bedrijfswageninrichting Opel Vivaro

 

opel-movano-cabine.png

Als u bijvoorbeeld een Opel Vivaro heeft dan zijn de mogelijkheden eindeloos. De Opel Vivaro is representatief, betrouwbaar en levert prima prestaties.

Daarnaast heeft u met deze bedrijfswagen ook nog eens een zuinige auto wat gunstig is voor uw onderneming. Een perfecte keuze dus zeker als u uw Opel wat laat aanpassen.

De laadruimte van de Opel Vivaro heeft een maximale inhoud van 4m³. Zo kunt u dus al uw benodigdheden moeiteloos meenemen naar uw klus. Al uw materialen kunnen moeiteloos en veilig geplaatst worden in uw Opel Vivaro.

Bedrijfsbus Opel Vivaro met veel laadvermogen

De laadruimte is uitstekend toegankelijk en de lading kan vastgezet worden door middel van bevestigingsogen op de laadvloer. Met deze bedrijfswagen beschikt u over een laadvermogen van maar liefst 1.075 kilogram.

De Opel Vivaro oogt professioneel, is flexibel en heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding kortom echt een auto waar u overal mee voor de dag kunt komen. Deze bedrijfswagen van Opel ongekende mogelijkheden voor uw bedrijf of onderneming. Laat uw bedrijfswagen herinrichten zodat deze nog veiliger en efficiënter is voor al uw werkzaamheden.

opel-movano.png

Vraag advies aan een van de medewerkers van Bedrijfswageninrichting Teus en bekijk samen met een echte expert wat de mogelijkheden zijn voor uw Opel Vivaro.

Bij Bedrijfswageninrichting Teus zult u altijd advies op maat krijgen en de garantie krijgen van vakmanschap.

Uw auto zal met de grootste zorg worden heringericht door mensen met veel expertise en die hart hebben voor hun vak. Neem snel contact op en bekijk de mogelijkheden voor uw Open Vivaro.

gerelateerde inrichtingen