Bedrijfswageninrichting Volkswagen Caddy. Ben jij ook opzoek naar een op maat gemaakte inrichting? Dan is dit het juiste adres om uw bedrijfsbus te laten inrichten.

Om uw werkzaamheden vlot te laten verlopen is het handig als u altijd de beschikking heeft tot al uw gereedschappen. Het niet hebben van gereedschappen op locatie,

beschadigde materialen als u aankomt op uw werkplek en ongesorteerde onderdelen kunnen uw werkzaamheden in de weg staan. U kunt dit gemakkelijk oplossen door het laten aanpassen van uw bedrijfswagen.

Welke bedrijfswageninrichting kunt u bij ons verwachten?

Met het aanpassen van uw werkauto beveiligt u uw lading en materialen tegen allerlei soorten omstandigheden. Bekijk ook eens samen met Bedrijfswageninrichting Teus wat de mogelijkheden zijn voor het inbouwen van ladingbeveiligingsonderdelen in de inrichting van uw specifieke bedrijfsauto. Met enkele kleine aanpassingen zorgt u voor meer veiligheid van uw materialen en van uzelf.

U kunt dit doen door bijvoorbeeld:

Check-iconStalen/aluminium inrichting

Check-iconLat om Lat betimmering

Check-iconSchappenwanden

Check-iconVakkenwanden

Check-iconSystainer kasten

Check-iconDubbele bodems met of zonder lades

Volkswagen Caddy

 

Met enkele aanpassingen wordt het interieur in uw auto duurzaam, robuust, beproefd en betrouwbaar voor iedere klus en bij Bedrijfswageninrichting Teus kunnen ze u advies op maat geven.

Door Bedrijfswageninrichting Teus wordt alleen gebruikgemaakt van de allerbeste materialen die regelmatig worden getest en onderworpen aan kwaliteitstesten.


Ieder type of merk bedrijfswagen kan bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat de ruimte in uw bedrijfswagen zo efficient mogelijk wordt ingericht met de juiste materialen. Op die manier verliest u niet onnodig ruimte in uw wagen.  Wij staan garant voor snelle service en goede klantvriendelijkheid “


Bij de herinrichting wordt natuurlijk rekening gehouden met het gewicht zodat er geen laadcapaciteit verloren gaat. Door gebruik te maken van lichte materialen is een zwaardere belading mogelijk. Investeer ook in uw bedrijfswagen en verzeker uzelf en uw personeel van meer veiligheid.

Het herinrichten van uw wagen zal ervoor zorgen dat u op een efficiënte manier kunt werken en dat u de beschikking heeft over grotere beladingsmogelijkheid. Elke bedrijfswagen wordt naar uw wensen ingericht en natuurlijk wordt er vooraf met u besproken wat de mogelijkheden zijn voor uw automerk.

volkswagen-caddy-bedrijfswageninrichtingteus.png

Maak schappen en lades zodat uw gereedschappen en materialen perfect geordend zijn en op de juiste manier kunnen worden in- en uitgeladen.

Bekijk samen met onze medewerkers hoe u een complete werkplek op locatie kunt maken en hoe u efficiënter kunt werken.

Bedrijfswageninrichting Volkswagen Caddy

Bedrijfswageninrichting Teus maakt gebruik van de allernieuwste technologieën die er zijn op de markt. Laat uw auto zo aanpassen dat u er altijd en overal mee voor de dag kunt komen. Laat een offerte maken voor een stalen- of aluminium inrichting, een dubbele bodem met of zonder lades, vakkenwanden, schappenwanden, een lat betimmering of systainerkasten en ontdek de mogelijkheden.

De laadruimte van de Volkswagen Caddy is riant. Tussen de wielkasten heeft u maar liefst 116cm ruimte waardoor er met gemak een Europallet in past. De Volkswagen Caddy heeft een laadvolume van 4,2m³ wat voor ondernemers goed van pas komt. Verder is de laadruimte slim in elkaar gezet: het tussenschot heeft een groot raam, waardoor het via de achteruitkijkspiegel makkelijk naar buiten kijken is.

Bedrijfsbus Volkswagen Caddy op maat

Bekijk samen met Bedrijfswageninrichting Teus alle mogelijkheden voor uw Volkswagen Caddy. Bij Bedrijfswageninrichting Teus kunnen ze u voorzien van advies op maat en wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke omstandigheden en de situatie van uw onderneming.

volkswagen-caddy-verlengd-bedrijfswageninrichtingteus.png

Laat vandaag nog uw eigen bedrijfswagen aanpassen en profiteer van meer laadcapaciteit en andere gemakken zoals extra lades of schappen. Vraag een offerte aan voor de Volkswagen Caddy en profiteer van de expertise van Bedrijfswageninrichting Teus.

Bekijk alvast de site en ontdek hoe een paar kleine veranderingen in het interieur van uw bedrijfswagen het verschil kunnen maken. Neem vrijblijvend contact op of blader eens door de site.

gerelateerde inrichtingen