Bedrijfswageninrichting Volkswagen Transporter. Heeft u ook een Transporter en wilt u deze perfect op maat laten maken?

Dan bent u hier aan het juiste adres!

Door wat veranderingen te maken aan het interieur van uw bedrijfswagen zorgt u ervoor dat uw lading en materialen met gemak tegen een stootje kunnen en altijd veilig en heel aankomen op de plaats van bestemming. Ook als u beschikt over een Volkswagen Transporter kunt u kijken wat de mogelijkheden zijn als u deze laat herinrichten.

Welke bedrijfswageninrichting kunt u bij ons verwachten?

Laat Bedrijfswageninrichting Teus een plan voor u maken en u een offerte aanbieden als het gaat om ladingbeveiligingsonderdelen in de inrichting van de wagen van uw onderneming.

Veiligheid staat in iedere onderneming voorop en met een aangepaste Volkswagen Transporter kunt u zorgen voor meer veiligheid en een betere bescherming van uw personeel en materialen.

U kunt dit doen door bijvoorbeeld:

Check-iconStalen/aluminium inrichting

Check-iconLat om Lat betimmering

Check-iconSchappenwanden

Check-iconVakkenwanden

Check-iconSystainer kasten

Check-iconDubbele bodems met of zonder lades

Volkswagen Transporter

 

Maak uw bedrijfswagen ook duurzaam, robuust, beproefd en betrouwbaar voor iedere klus en ga veilig op pad door heel het land. Bedrijfswageninrichting Teus kan u voorlichten en advies geven over alles wat te maken heeft met bedrijfswageninrichting.


Ieder type of merk bedrijfswagen kan bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat de ruimte in uw bedrijfswagen zo efficient mogelijk wordt ingericht met de juiste materialen. Op die manier verliest u niet onnodig ruimte in uw wagen.  Wij staan garant voor snelle service en goede klantvriendelijkheid “


Bedrijfswageninrichting Volkswagen Transporter op maat gemaakt

Bij Bedrijfswageninrichting Teus kunt u er zeker van zijn dat alleen de allerbeste materialen worden gebruikt en dat deze regelmatig worden getest en onderworpen aan kwaliteitstesten. Er wordt een nauwkeurige berekening gemaakt voor de aanpassing van uw Volkswagen Transporter zodat u er zeker van bent dat er geen laadcapaciteit verloren gaat.

volkswagen-transporter-t5-verlengd-bedrijfswagenteus54e5e57372ec7.jpg

Door gebruik te maken van lichte materialen is een zwaardere belading mogelijk. Bedrijfswageninrichting is een prima investering voor uw onderneming.

Laat uw Volkswagen Transporter aanpassen zodat gereedschappen en materialen perfect geordend zijn en op de juiste manier kunnen worden in- en uitgeladen.

Bedrijfswagen Volkswagen Transporter werkplek

Kijk hoe u een efficiënte werkplek kunt creëren en waar uw onderneming bij gebaad is. Bedrijfswageninrichting Teus maakt gebruik van de allernieuwste technologieën als het gaat om bedrijfswageninrichting. Laat ook uw Volkswagen Transporter personaliseren zodat deze naadloos aansluit op al uw werkzaamheden.

Vraag naar de mogelijkheden voor een stalen- of aluminium inrichting, een dubbele bodem met of zonder lades, vakkenwanden, schappenwanden, een lat om lat betimmering of systainerkasten. De Volkswagen Transporter is een ideale bedrijfswagen voor gebruik in en buiten de stad.

volkswagen-transporter-bedrijfswagenteus54e5e52290a49.jpg

Deze bedrijfswagen is uiterst zuinig en kan u laten profiteren van een aantal voordelen. De Volkswagen Transporter beschikt over heel wat zitplaatsen en laadruimte.

U beschikt over een ruime cabine en een laadruimte van 3,7m³ en kan tot wel 1056kg laden wat genoeg is voor het vervoeren van pallets en grote en zware materialen. Bij Bedrijfswageninrichting Teus kunnen ze uw Volkswagen Transporter aanpassen zodat deze nog beter past bij uw onderneming.

Volkwagen Tranporter inrichting met vele extra opties

Laat vandaag nog de Volkswagen Transporter helemaal aanpassen en profiteer van meer laadcapaciteit en andere gemakken zoals extra lades of schappen. Ga in gesprek met de medewerkers van Bedrijfswageninrichting Teus en bekijk samen hoe u deze auto kunt optimaliseren.

volkswagen-transporter-verlengde-bedrijfswagenteus54e5e522a9a93.jpg

Neem snel een kijkje op de site en ontdek hoe een paar kleine veranderingen in het interieur van uw bedrijfswagen het verschil kunnen maken. Neem vrijblijvend contact op bekijk de foto’s eens op de site.

Bedrijfswageninrichting Teus heeft al heel wat jaren ervaring en heeft een goede naam opgebouwd als het gaat om alles wat te maken heeft met het herinrichten van bedrijfswagens. Het maakt niet uit van welk merk uw wagen is, Bedrijfswageninrichting Teus weet er altijd wel raad mee.

gerelateerde inrichtingen