Wilt u uw nieuwe bedrijfswagen in laten richten? Heeft een Fiat Fiorino, dan bent u hier aan het juiste adres.

Bedrijfswageninrichting Teus kan iedere bedrijfswagen zó inrichten dat deze 100 procent voldoet aan al uw eisen. Met wat kleine aanpassingen wordt uw bedrijfswagen gebruiksvriendelijker en praktischer wat u als ondernemer goed van pas zal komen.

Welke bedrijfswageninrichting kunt u bij ons verwachten?

Uw laadruimte kan door Bedrijfswageninrichting Teus worden betimmerd met hout zodat u allerlei soorten materialen kunt vervoeren zonder dat uw auto schade oploopt. Voordat de aanpassingen zullen worden gemaakt zal er samen met u een plan worden gemaakt.

U kunt dit doen door bijvoorbeeld:

Check-iconStalen/aluminium inrichting

Check-iconLat om Lat betimmering

Check-iconSchappenwanden

Check-iconVakkenwanden

Check-iconSystainer kasten

Check-iconDubbele bodems met of zonder lades

 

Er zal worden gekeken naar de branche waar u zich in bevindt en afhankelijk van het gebruik van uw wagen, uw budget en uw wensen wordt er gekeken waar de aanpassingen nodig zijn en met welk houtsoort en eventueel ander materiaal er aanpassingen zullen worden gemaakt.


Ieder type of merk bedrijfswagen kan bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat de ruimte in uw bedrijfswagen zo efficient mogelijk wordt ingericht met de juiste materialen. Op die manier verliest u niet onnodig ruimte in uw wagen.  Wij staan garant voor snelle service en goede klantvriendelijkheid “


De zijwanden laten betimmeren van uw bedrijfsbus

Door de zijwanden te betimmeren blijft uw laadruimte netjes en kan de bedrijfswagen geen schade oplopen tijdens het gebruik. Kies er eventueel ook voor om een dubbele bodem, schappenwanden of een werkbank te maken zodat u uw spullen netjes kunt opbergen en dat u altijd een mobiele werkplek heeft.

fiat-fiorino-schuifdeur.png

Bedrijfswageninrichting Teus levert voor alle bedrijfswagens maatwerk dus u kunt al uw wensen en voorkeuren doorgeven.

Het maakt niet uit wat voor soort of merk bedrijfsauto u heeft want Bedrijfswageninrichting Teus levert u altijd het gewenste eindresultaat.

U kunt zowel overdag, ’s avonds als zaterdags terecht want wij weten als geen ander dat ondernemers vaak een drukke agenda hebben. Maak snel een afspraak om samen met een expert te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke bedrijfswagen.

Bedrijfswageninrichting prijsopgave

Met wat kleine aanpassingen kunt u veiliger en efficiënter aan de slag op iedere klus. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave en indien dat nodig is kan Bedrijfswageninrichting Teus ook regelen voor vervangend vervoer.

In het geval van de Fiat Fiorino zijn er ook volop aanpassingen op maat te maken. De Fiat Fiorino is de kleinste bestelauto die Fiat in zijn serie heeft. Deze bedrijfswagen is compact en super zuinig. De Fiat Fiorino is door zijn flexibiliteit geweldig voor in de drukke binnenstad maar het is ook een fijne wagen om lange afstanden mee af te leggen.

fiat-fiorino.png

Een kleine draaicirkel en grote spiegels zijn slechts enkele voordelen die deze bedrijfswagen te bieden heeft. Het interieur van de Fiat Fiorino is ruimtelijk opgezet, voorziet in alle gemakken en is door Bedrijfswageninrichting Teus eenvoudig aan te passen.

Het volledige laadvermogen van deze wagen is 635kg wat u zo op het eerste oog niet zou denken. De laadruimte van de Fiat Fiorino heeft een lengte van 152cm en is maximaal 147cm breed. De hoogte van de laadruimte van de Fiat Fiorino is maar liefst 120cm en heeft een zeer lage instap van de laadvloer (54cm).

De euro-5 motoren hebben een minimaal brandstofverbruik en dus ook minimale uitstoot van schadelijke stoffen wat u als ondernemer behoorlijk wat kan schelen. Bekijk snel samen met de medewerkers van Bedrijfswageninrichting Teus wat de mogelijkheden van uw Fiat zijn en wie weet kunt u binnenkort ook al beter voorbereid op pad naar uw volgende klus.

gerelateerde inrichtingen