Laat uw bedrijfswagen inrichten door Bedrijfswageninrichting Teus.

Heeft u een Peugot Bipper en voldoet deze nog niet helemaal aan uw wensen laat dan Bedrijfswageninrichting Teus er eens naar kijken. Met het aanpassen van uw bedrijfswagen heeft u alles wat u nodig heeft bij uw werkzaamheden binnen handbereik.

Welke bedrijfswageninrichting kunt u bij ons verwachten?

Zo is het ook mogelijk om voor de Peugot de laadruimte aan te laten passen. Bedrijfswageninrichting Teus kan uw laadruimte betimmeren met hout of uw bedrijfswagen van binnen bekleden met metaal zodat u nooit schade veroorzaakt aan uw auto tijdens het vervoeren van mariaal.

U kunt dit doen door bijvoorbeeld:

Check-iconStalen/aluminium inrichting

Check-iconLat om Lat betimmering

Check-iconSchappenwanden

Check-iconVakkenwanden

Check-iconSystainer kasten

Check-iconDubbele bodems met of zonder lades

 

Afhankelijk van wat het gebruik zal zijn van uw bedrijfswagen en wat u te besteden heeft zal er een offerte worden gemaakt zodat u een goed overzicht heeft van de kosten.

Bedrijfswageninrichting Teus kan naast het betimmeren van de wanden ook een dubbele bodem, schappenwanden of een werkbank maken zodat u uw spullen netjes kunt opbergen en dat u altijd alles bij de hand heeft.


Ieder type of merk bedrijfswagen kan bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat de ruimte in uw bedrijfswagen zo efficient mogelijk wordt ingericht met de juiste materialen. Op die manier verliest u niet onnodig ruimte in uw wagen.  Wij staan garant voor snelle service en goede klantvriendelijkheid “


Bedrijfswagen op maat laten inrichten

Bedrijfswageninrichting Teus heeft al heel wat jaren ervaring en staat bekend om zijn prachtige maatwerk. Ongeacht wat het merk of het soort van uw bedrijfswagen is u kunt hem door Bedrijfswageninrichting Teus laten aanpassen.

Slechts een paar kleine aanpassingen kunnen er al voor zorgen dat u veiliger en effiëcenter uw werk kunt uitvoeren.

Peugeot-Bipper-bedrijfswageninrichtingteus.png

Ook voor de bedrijfswagens van Peugot zijn er tal van mogelijkheden.

Met zijn lengte van 3,86m is de Peugot Bipper de ideale bedrijfswagen voor de ondernemer die ook veel aan het werk is in de stad.

Doordat de Peugot Bipper maar 1,78m hoog is kan deze met gemak worden geparkeerd in parkeergarages of op plaatsen onder bijvoorbeeld een brug of viaduct.

Bestelwagen met veel volume om meer materiaal mee te nemen

De nuttige laadlengte op de vloer bedraagt 1,52m voor een maximale interieurhoogte van 1,18m. De breedte ter hoogte van de wielkasten bedraagt 1,05m, wat het totale nuttige volume op 2,5m³ brengt.

Omdat de stoelen kunnen worden ingeklapt kan het volume nog verder worden uitgebreid. Vervoer met gemak lange voorwerpen en met wat kleine aanpassingen in het interieur heeft u de ideale mobiele werkplek. Op al die beschikbare ruimte kan de Bipper tot 610kg goederen vervoeren.

Peugeot-Bipper-gesloten-bedrijfswageninrichtingteus.png

De laadruimte bereikt u via twee asymmetrische klapdeuren (60:40) die zowel in de hoogte als de breedte volledig toegang geven tot de laadruimte.

De twee klapdeuren kunnen worden geopend over 90° en zelfs tot 180° dankzij een systeem van loskoppelbare verbindingsstangen.

Effiecenter werken met uw bedrijfswagen

Laat snel een offerte maken en kom erachter wat Bedrijfswageninrichting Teus allemaal kan doen om ervoor te zorgen dat u nog beter en veiliger op pad kunt gaan met uw eigen bedrijfsauto.

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg en door effiecenter te kunnen werken zult u merken dat u meer tijd over houdt voor andere zaken binnen uw onderneming. Neem eens een kijkje op de site of maak een afspraak.