U heeft een Peugot Boxer en wil deze laten betimmeren. Dan bent u bij bedrijfswageninrichting Teus aan het beste adres om dat goed en snel geregeld te krijgen.

Als u ook efficiënter wilt kunnen werken met uw Peugot Boxer dan moet u eens door de medewerkers van Bedrijfswageninrichting Teus laten bekijken wat de aanpassingen zijn die u kunt laten maken. Door uw Peugot Boxer aan de binnenkant te veranderen kunt u heel veel tijd en geld besparen tijdens uw werkzaamheden.

Welke bedrijfswageninrichting kunt u bij ons verwachten?

Laat de laadruimte van uw Peugot Boxer aanpassen met bijvoorbeeld een schappenwand of lades zodat u al uw materiaal en toebehoren beter kunt vervoeren en zodat u op de plaats van bestemming altijd weet waar al uw benodigdheden liggen.

U kunt dit doen door bijvoorbeeld:

Check-iconStalen/aluminium inrichting

Check-iconLat om Lat betimmering

Check-iconSchappenwanden

Check-iconVakkenwanden

Check-iconSystainer kasten

Check-iconDubbele bodems met of zonder lades

 

Bedrijfswageninrichting Teus kan de laadruimte van uw Peugot Boxer betimmeren met ieder soort hout en andere aanpassingen maken in het interieur van uw wagen zodat deze is afgestemd op u.

Een dubbele bodem voor uw Peugeot Boxer

Laat uw Peugot Boxer aanpassen en laat een dubbele bodem maken, schappenwanden plaatsen of een werkbank inbouwen zodat u al uw materialen mee op stap nemen en zodat u onderweg nooit meer wat hoeft te missen.


Ieder type of merk bedrijfswagen kan bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat de ruimte in uw bedrijfswagen zo efficient mogelijk wordt ingericht met de juiste materialen. Op die manier verliest u niet onnodig ruimte in uw wagen.  Wij staan garant voor snelle service en goede klantvriendelijkheid “


 

Bedrijfswageninrichting Teus heeft al jarenlange ervaring met het herinrichten van bedrijfswagens en weet dus precies hoe te voldoen aan uw specifieke wensen en voorkeuren. Een subtiele aanpassing aan uw Peugot Boxer kan u uiteindelijk veel tijd en geld besparen omdat u veel efficiënter aan de slag kunt.

Bedrijfswagen met schuifdeur en tussenschot

Ook de Peugot Boxer kan door de medewerkers van Teus worden aangepast. De laadruimte van de Peugot Boxer wordt door een kunststof tussenschot van de cabine gescheiden. U heeft voldoende mogelijkheden tot toegang tot de laadruimte onder andere door de rechter zijschuifdeur.

Peugeot-Boxer-gesloten.jpg

De laadruimte biedt voldoende ruimte voor het vervoeren van een europallet. Peugeot is een belangrijke speler op de Europese markt voor bedrijfsauto’s met een heel compleet aanbod waar u als ondernemer van kunt profiteren. De kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid zijn opmerkelijk voor de nieuwe Peugeot Boxer.

De Peugeot Boxer is degelijk en betrouwbaar en heeft een prachtig uiterlijk waar u gemakkelijk overal mee voor de dag kunt komen.

Het is een visitekaartje voor uw onderneming waar u trots op mag zijn en met enkele kleine aanpassingen kunt u de werkzaamheden voor u klant nog beter uitvoeren.

Gereedschap en materialen met gemak meenemen met uw bestelbus

De Peugeot Boxer een praktische en comfortabele alleskunner met ongelooflijk veel laadruimte. U kunt met gemak al uw gereedschap en materialen vervoeren en deze auto is geschikt voor in de stad als meden voor lange afstanden.

Peugeot-Boxer-open-schuifdeur.jpg

 

Vraag de medewerkers van Bedrijfswageninrichting Teus eens vrijblijvend om een offerte en kom erachter hoeveel u kwijt bent als u de Peugot Boxer laat aanpassen.

Als het nodig mocht zijn kan Bedrijfswageninrichting Teus ook zorgen voor vervangend vervoer tijdens de werkzaamheden.

Dankzij de deskundigheid van de medewerkers van Bedrijfswageninrichting Teus weet u altijd waar u aan toe bent en bent u ten alle tijden verzekerd van het beste eindresultaat en de beste kwaliteit.