Heeft u een Peugot Partner en wil deze laten betimmeren? Dan bent u bij bedrijfswageninrichting Teus aan het juiste en beste adres om dat goed en snel geregeld te krijgen.

Met een Peugot Partner heeft u al een fantastische bedrijfswagen in handen maar Bedrijfswageninrichting Teus kan deze nog mooier en efficiënter maken. Met het aanpassen van uw bedrijfswagen kunt u altijd al uw materialen overal met u meenemen want er is natuurlijk niets zo vervelend als het missen van materiaal of gereedschap op uw werkplek.

Welke bedrijfswageninrichting kunt u bij ons verwachten?

Laat de laadruimte van uw Peugot aanpassen zodat al uw materialen altijd heel en ongeschonden aankomen op de plaats van bestemming. Bedrijfswageninrichting Teus kan uw laadruimte betimmeren met het soort hout naar uw keuze of de medewerkers kunnen uw bedrijfswagen van binnen bekleden met andere materialen zodat u nooit schade veroorzaakt aan uw voertuig tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Laat in uw Peugot Partner een dubbele bodem, schappenwanden of een werkbank  maken zodat u goed voorbereid bij iedere klus aan de slag kunt.

U kunt dit doen door bijvoorbeeld:

Check-iconStalen/aluminium inrichting

Check-iconLat om Lat betimmering

Check-iconSchappenwanden

Check-iconVakkenwanden

Check-iconSystainer kasten

Check-iconDubbele bodems met of zonder lades

 

Er zal altijd per auto worden bekeken wat de mogelijkheden zijn en aangezien alle werkzaamheden speciaal voor u worden uitgevoerd is het mogelijk om al uw wensen kenbaar te maken.


Ieder type of merk bedrijfswagen kan bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat de ruimte in uw bedrijfswagen zo efficient mogelijk wordt ingericht met de juiste materialen. Op die manier verliest u niet onnodig ruimte in uw wagen.  Wij staan garant voor snelle service en goede klantvriendelijkheid “


Bedrijfswagen met schuifdeuren of achterklep

Het maakt niet uit of u nu een Peugeot heeft of een andere bedrijfswagen u kunt hem door Bedrijfswageninrichting Teus laten aanpassen. Een aanpassing in het interieur van uw auto kan het verschil maken. Ook met bedrijfswagens van Peugot weten de medewerkers van Teus wel raad.

De Peugot Partner is verkrijgbaar in twee lengtes met elk een verschillend laadvolume. De laadruimte kunt u bereiken via een of twee zijdelingse schuifdeuren en twee klapdeuren of een achterklep.

Maak van uw bestelbus een mobile werkplek

De L1-versie van de Peugot Partner heeft een laadvolume van 3,3m³ voor een nuttig laadvermogen van 550kg of 775kg en een nuttige lengte van 1,80m wat u als ondernemer goed kunt gebruiken.

Peugeot-Partner54edb3b43e889.jpg

De lange L2-versie heeft een volume van 3,7m³, een nuttig laadvermogen van 675kg en een nuttige laadlengte van 2,05m.

Bij beide modellen van de Peugot Partner is er plaats voor twee europaletten (1,20m x 0,80m) en met wat andere kleine aanpassingen in het interieur van uw wagen heeft u een mobiele werkplek die geschikt is voor alle werkzaamheden.

Door het ‘Girafon’ dakluik kunnen zelfs lastig te vervoeren lange voorwerpen worden meegenomen terwijl u gesloten klapdeuren heeft. Vraag eens vrijblijvend om meer informatie en ontdek wat Bedrijfswageninrichting Teus voor uw bedrijfsauto kan betekenen.

Efficienter werken met bedrijfswagen

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg en door efficiënter te kunnen werken zult u merken dat u meer tijd overhoudt voor andere zaken binnen uw onderneming.

Peugeot-Partner-open-schuifdeur.png

Bekijk de foto’s op de site of lees meer informatie zodat u in één oogopslag duidelijk wordt wat Bedrijfswageninrichting Teus kan doen in uw specifieke geval.

Voor iedere bedrijfswagen zijn er volop mogelijkheden voor het veiliger en gemakkelijker maken van uw werkzaamheden. Indien nodig kan Bedrijfswageninrichting Teus ook zorgen voor vervangend vervoer tijdens de werkzaamheden.