Bedrijfswageninrichting Volkswagen Transporter T5 of T6. Wil jij ook je Transporter op maat hebben ingericht door een professioneel bedrijf?

Bekijk dan snel alle opties en vraag direct een offerte aan!

Het is u misschien vast weleens overkomen dat u gereedschappen miste op locatie, dat materialen waren beschadigd bij aankomst na een autorit en dat ongesorteerde onderdelen uw werk bemoeilijkte.

Nu kun u dit oplossen door het laten aanpassen van uw bedrijfswagen zodat deze voldoet aan al uw wensen. Door wat veranderingen in het interieur zorgt u ervoor dat uw lading en materialen met gemak tegen een stootje kunnen.

Welke bedrijfswageninrichting kunt u bij ons verwachten?

Laat Bedrijfswageninrichting Teus eens voor u op een rijtje zetten wat de mogelijkheden zijn voor het inbouwen van lading beveiligingsonderdelen in de inrichting van de wagen van uw onderneming.

Door bedrijfswageninrichting zorg u voor meer veiligheid en een betere bescherming van uw materialen. Maak uw auto ook duurzaam, robuust, beproefd en betrouwbaar voor iedere klus.

U kunt dit doen door bijvoorbeeld:

Check-iconStalen/aluminium inrichting

Check-iconLat om Lat betimmering

Check-iconSchappenwanden

Check-iconVakkenwanden

Check-iconSystainer kasten

Check-iconDubbele bodems met of zonder lades

Volkswagen Transporter T5

 

Bedrijfswageninrichting Teus kan u voorlichten en advies geven over alles wat met dit onderwerp te maken heeft. Bedrijfswageninrichting Teus maakt alleen gebruik van de allerbeste materialen die regelmatig worden getest en onderworpen aan kwaliteitstesten.


Ieder type of merk bedrijfswagen kan bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat de ruimte in uw bedrijfswagen zo efficient mogelijk wordt ingericht met de juiste materialen. Op die manier verliest u niet onnodig ruimte in uw wagen.  Wij staan garant voor snelle service en goede klantvriendelijkheid “


Er wordt gekeken naar hoe er efficiënt kan worden omgegaan met gewicht zodat er geen laadcapaciteit verloren gaat. Door gebruik te maken van lichte materialen is een zwaardere belading mogelijk. Zie de aanpassing van uw auto ook als een goede investering en ervaar het gemak.

Er wordt vooraf met u besproken wat de mogelijkheden zijn voor uw automerk en wat de aanpassingen zijn die u wilt maken. Laat schappen en lades plaatsen zodat uw gereedschappen en materialen perfect geordend zijn en op de juiste manier kunnen worden in- en uitgeladen.

Bedrijfswageninrichting Volkswagen Transporter T6 op maat

Kijk hoe u uw werkplek kunt verbeteren en waar u mee geholpen bent op uw werkplek. Bedrijfswageninrichting Teus maakt gebruik van de allernieuwste technologieën als het gaat om bedrijfswageninrichting. Zorg er ook voor dat uw bedrijfswagen gepersonaliseerd is en naadloos aansluit op uw werkzaamheden.

volkswagen-transporter-t5-verlengd-bedrijfswagenteus54e5e57372ec7.jpg

Vraag naar de mogelijkheden voor een stalen- of aluminium inrichting, een dubbele bodem met of zonder lades, vakkenwanden, schappenwanden, een lat betimmering of systainerkasten.

De Volkswagen T5 beschikt over heel wat zitplaatsen en laadruimte. Onder de bank profiteert u van extra laadruimte in de vorm van twee opbergvakken van 46cm lang en 31cm breed; handig voor het opbergen van werkmateriaal.

De Volkswagen T5 heeft een dubbele cabine en een laadruimte van 3,7m³ en kan tot wel 1056kg laden, wat riant is voor een auto met veel zitplaatsen. Bij Bedrijfswageninrichting Teus kunnen ze de Volkswagen T5 aanpassen aan uw persoonlijke omstandigheden en de situatie van uw onderneming.

Bestelbus Volkswagen Transporter offerte opvragen

Laat vandaag nog de Volkswagen T5 of T6 helemaal aanpassen en profiteer van meer laadcapaciteit en andere gemakken zoals extra lades of schappen. Vraag een offerte aan voor de Volkswagen T6 of T5 en bekijk samen met Bedrijfswageninrichting Teus hoe u deze auto kunt optimaliseren.

volkswagen-transporter-verlengde-bedrijfswagenteus54e5e522a9a93.jpg

Neem snel een kijkje op de site en ontdek hoe een paar kleine veranderingen in het interieur van uw bedrijfswagen het verschil kunnen maken. Neem vrijblijvend contact op bekijk de foto’s eens op de site.

Bedrijfswageninrichting Teus heeft al heel wat jaren expertise als het gaat om het herinrichten van auto’s en u kunt hier nu van profiteren. Het aanpassen van de auto van uw onderneming zorgt voor comfort, gemak, kostenbesparing en veiligheid.